Idé til universitetsspeciale i det interkulturelle felt

Center for Kunst & Interkultur vil gerne i kontakt med studerende, der har skrevet eller som ønsker at skrive universitetsopgaver om sammenhænge mellem kunst og interkultur i kulturlivet og kulturel mangfoldighed i befolkningen

Det kan også være opgaver om emner som kulturpolitik, globalisering, inklusion/eksklusion af kunstnere med interkulturel baggrund, nationalisme og såkaldt strukturel racisme.

1) FORMIDLING AF OPGAVER
Har du skrevet en opgave, kan CKI tilbyde assistance/vejledning dels med at omskrive den til en (kortere) journalistisk artikel, som kan trykkes eksempelvis i tidsskriftet Cultures eller i et landsdækkende dagblad, samtidig med at du kan få den publiceret i sin fulde længde her på CKIs hjemmeside, cki.dk, som en del af sitets vidensbase.
Send os din opgave som word-dokument eller pdf-dokument, så giver vi tilbagemelding på, om og hvordan den eventuelt vil kunne bruges.

2) NY FORSKNING / RESEARCH
Ønsker du at skrive speciale inden for dette område? CKI kan bidrage med inspiration til problemstillinger og give tips om nyttige kontakter og ressourcer på området.
Ideer til specialer, som CKI meget gerne støtter med inspiration og tips, kunne eksempelvis være:
• Analyser og sammenlign to teatres struktur, strategi, teaterstykker, m.m.
• Analyser og sammenlign to eller tre statsfinansierede public service mediehuse (DR, NRK, SR) i Skandinavien.
• Undersøg til bunds og sæt tal på: hvor stort (eller lille) er problemet reelt omkring eksklusion af kunstnere med interkulturel baggrund i det danske kulturliv? (Spørgeundersøgelse af kunstnere, m.m.)

3) IDE- OG MENINGSUDVEKSLING
Hvilke problemstillinger og aspekter mener du bør blive debateret eller undersøgt? Ønsker du at deltage i den offentlige debat om kunst og interkultur i det danske kulturliv? CKI holder alle kanaler åbne for nye debatemner på sin facebookgruppe, facebook.com/group.php?gid=139794875256, og i kommentarfelterne nederst på alle sider på www.cki.dk

Hvis du er interesseret i noget af dette, kan du kontakte os på: info@nullkunstoginterkultur.dk

Opslag på nettet
Københavns Universitet
migration.ku.dk/dokument6/cki

The Gazer – bloggen for visuel kultur
thegazer.dk/viden-om-interkultur

Formidlet af: Anne Ring Petersen (annering@nullhum.ku.dk)

Skriv et svar