Praktikanter til Copenhagen Photo Festival

Copenhagen Photo Festival vil åbne med et ambitiøst og mangfoldigt program 12-20 maj 2010. Festivalen er støttet af Statens Kunstråd og Københavns Kommune og vil præsentere markant og væsentligt dansk og  internationalt samtidsfotografi i byrum, kunst- og kulturinstitutioner og gallerier. Missionen for Copenhagen Photo Festival er at skabe en international platform for samtidsfotografi i Danmark. En platform, der udforsker fotografiet i dets forskellige facetter, -en platform for både teoretisk debat og præsentation af nyproducerede værker, hvor den nationale og internationale kunstverden, den professionelle fotoverden, unge fototalenter, såvel som hverdagens fotoentusiaster kan mødes om at udforske fotografiet i dag.

Vi søger i vinter / forår 2010 til festival sekretariatet en praktikant,  der kan fungere som kuratorisk assistent på festivalens hovedudstilling Day & Night, der foregår i det offentlige rum og viser 15 danske og internationale samtidskunstnere, herudover søger vi også en praktikant der kan fungere som formidlings / presseassistent for festivalen. 

Kontakt Charlotte Sprogøe for information:

charlotte@nullcopenhagenphotofestival.com

el på tlf. 26 22 07 36

Skriv et svar