Promote It søger 2 praktikanter i forårssemestret 2010

Hos musik-PR bureauet Promote It søges 2 praktikanter i perioden fra januar/februar 2010. Det er op til praktikanten selv, hvor lang praktikperioden skal være (dog min. tre måneder).

Brænder du for at promovere musik, bands og events? Og kan du sælge den gode historie overfor pressen? Så er det måske noget for dig.

Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige i Promote It. Udover erfaring med presse- og kommunikationsarbejde vil du også erhverve stor indsigt i det danske musikliv og få mulighed for at udvide dit netværk.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i alt fra forefaldende arbejde til konkret presse- og kommunikationsarbejde. I forbindelse med sidstnævnte vil du bl.a. komme til at deltage i:

· Indledende møder, hvor eksempelvis målgruppe og mediestrategier fastlægges.

· Udarbejdelse af pressemateriale.

· Opsøgende pressearbejde.

· Koordination af f.eks. interviews og releasefester.

· Research.

· Afsluttende evalueringsmøder.

Praktikstillingen er ulønnet.

Ansøgninger skal sendes snarest muligt til:

Promote It
Att.: Lisbeth Beyer Mogensen
Frederiksberggade 10, 3. sal
1459 Kbh. K

Eller til: lisbeth@nullpromote-it.dk

Deadline er den 14. december 2009

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mange hilsner

Promote It

Promote It arbejder indenfor den danske musikkultur. Vi promoverer hovedsageligt danske upcoming og semietablerede musiknavne. Herudover koordinerer vi forskellige musik- og kulturevents. Blandt vores faste samarbejdspartnere hører bl.a. pladeselskaber, distributionsselskaber og foreninger. Vi løser opgaver indenfor alle musikgenrer og har arbejdet med blandt andre Karen Mukupa, Kristine Blond, A Kid Hereafter, Laid Back, Sara Grabow, Nanna Lüders, Danish Metal Awards, Ken Gudman Prisfesten, Trade & Aid-koncert på Bornholm, Play Networks og Fair Trade Danmark.

Læs mere på www.promote-it.dk

Skriv et svar