FUTURE SHORTS DK

FUTURE SHORTS DK knytter nu endnu stærkere bånd mellem kunstscenen og filmverdenen i samarbejde med Kopenhagen Contemporary.

Tirsdag d. 15. og onsdag d. 16. september åbner vi Glorias døre for et inspirerende filmprogram med kvalitetsfilm fra hele verden, vist i festlige rammer med boblende champagne, kunstværker i foyeren og paneldebat med højaktuelle filmskabere og kunstnere.

Vi er stolte af at kunne præsentere danmarkspremieren på SUPERFLEX’s ‘Burning Car’, biografpremiere på FOS’ ‘Reverse Suicide’ og en unik og helt eksklusiv biografvisning af tre splinternye musikvideoer for MEW, instrueret af MARTIN DE THURAH, LASSE MARTINUSSEN og ADAM HASHEMI.

Bjørnstjerne Christiansen fra SUPERFLEX, Martin de Thurah og Adam Hashemi vil vœre til stede for at indgå i paneldebat om deres film.

Herudover viser vi et fantastisk miks af fiktion, dokumentar og animation fra så forskellige lande som Etiopien, Island, USA, England og Tyskland, indhentet via Future Shorts internationale globale netværk, www.futureshorts.com.

Se det fulde program på www.futureshorts.dk

Billetter kan købes på www.gloria.dk eller bestilles på 33 12 42 92.


Skriv et svar