PAUSE – en moderne danseforestilling

 

 

 

 

Koreograf: Kirstine Ilum
Dansere: Reut Gez, Wang, Tore Munch & Kirstine Ilum
Sted: Prøvehallen i Valby, København
Tid: 27.-31. Maj 2009
Ons. – Lør kl. 20.00, søn. Kl. 17.00
Pris: voksne 110 kr, unge under 25 år 35 kr.
www.kirstineilum.com/pause
Køb billetter via hjemmesiden.

 

Koreograf og danser Kirstine Ilum slår den 27. maj premieredøre op til fem forestillinger af den moderne danseforestilling PAUSE i Prøvehallen i Valby, København. Med sin unikke, hæsblæsende stil vil Kirstine Ilum forsøge at få publikum til at stoppe op, reflektere og sætte deres ambitioner på standby for en stund.

Det moderne menneske har travlt. Vores kommunikationsveje er uden begrænsninger, vi kan rejse hvorhen vi vil og alverdens information ligger for vores fødder. Mennesket er i kontrol og konstant i bevægelse. Men hvad gemmer sig bag denne fattede facade, hvilken betydning har tid for os, når det kommer til stykket? Kan mennesket være til stede i pausen, når det tvinges ud i refleksionens tomrum og midt i sin travlhed oplever stilstand?

Koreograf og danser Kirstine Ilum har trykket på pauseknappen og skabt en spændende danseforestilling om vores opfattelse af tid og rum. Forestillingen PAUSE finder sted i Prøvehallen i Valby, København fra den 27. til 31. maj 2009 og vil med sit høje tempo og sine udfordrende bevægelser give associationer til actionfilm. Der vil være fart på, nøjagtig som i det moderne menneskes hverdag.

Kirstine Ilum vil med dansens sprog – med al dens humor og alvor og kombineret med teatralske indslag – skabe et visuelt billede af dette paradoks og ikke mindst, fysisk udfolde begrebet ”tid”. Med deres ekspressive og dynamiske bevægelsessprog, vil de tre dansere forsøge at afkode det moderne menneskes rolle i tid og rum. Ved at vende op og ned på disse begreber vil forestillingen PAUSE forsøge at få publikum til at stoppe op, reflektere og sætte deres ambitioner på standby for en stund.