Praktikant til ALT_CPH 2009

Der søges en praktikant til at indgå i projektet Den Alternative Kunstmesse Alt_Cph 2009 som er en årlig tilbagevendende begivenhed der afholdes på Fabrikken for Kunst og Design. Praktikantens opgave bliver at indgå i planlægning og realisering af Alt_Cph i samarbejde med kurator for projektet, fotograf Signe Vad. Læs mere om Alt_Cph på hjemmesiden www.altcph.dk

Alt_Cph 09 er et udsnit over rodnettet på den alternative nordiske kunstscene. Den alternative messe i 2009 ser det som sin opgave, at synliggøre en knapt så belyst del af kunstscenen. Hensigten er at gribe de initiativer og bevægelser som udspiller sig uden for de etablerede institutioner og kommercielle udstillingssteder.

Alt_Cph 2009 foregår d.18.-20. September 2009

Praktikforløb
Projektet er allerede i fuld gang og fortsætter til slut september. Praktikforløbet aftales nærmere mellem kurator Signe Vad og praktikanten.

Opgaver
– Kontakt og kommunikation med de danske og udenlandske udstillingsdeltagere som dermed giver et stort netværk på den alternative kunstscene.
– Bidrage til idéudvikling i samarbejde med kurator
– Assistere med PR og kommunikation vedrørende projektet

Som praktikant tilknyttet Alt_Cph 09 bliver der hovedsaglig tale om et nært samarbejde mellem praktikant og kurator, Signe Vad, indtil sidst i forløbet hvor messen afvikles. Der vil også være et tæt samarbejde med kunsten.nu, som kommer til at indgå i formidlingsdelen

Spørgsmål kan rettes til Signe Vad på altcph@nullaltcph.dk eller mobil: 20730567

I ansøgningen vil der bla. blive lagt vægt på at man er struktureret og sprogligt velformuleret på både dansk og engelsk.

Ansøgning sendes til:

Fabrikken for Kunst og Design
Att. Signe Vad
Sundholmsvej 46
2300 København S

Ansøgningsfrist 15.5. 2009

Skriv et svar