Praktikant i UVM’s kommunikationsenhed

Brænder du for kommunikation og politik?

Som praktikant i Undervisningsministeriets Kommunikationsenhed får du mulighed for at prøve kræfter med både intern og ekstern kommunikation. Fra rekrutteringskampagner over nyhedsreportager til kommunikationsrådgivning.

Undervisningsministeriets Kommunikationsenhed varetager en bred vifte af kommunikationsopgaver. Har du lyst til at prøve kræfter med kommunikationsarbejdet i et stort politisk hus, der får meget opmærksomhed, skal du gå efter et praktikophold i Undervisningsministeriets Kommunikationsenhed i efteråret 2009.

Du kommer blandt andet til at:
arbejde med intern og ekstern kommunikation
skrive nyheder og reportager til ministeriets intranet og til uvm.dk
arbejde med relanceringen af ministeriets nye intranet
stå for effektmåling af ministeriets publikationer
deltage i Kommunikationsenhedens møder med pressechef og pressesekretær, hvor vi planlægger ugens kommunikationsopgaver. vil fungere som din praktikantvejleder, og I vil løbende holde møder, hvor I evaluerer dit arbejde og praktikophold.

I Kommunikationsenheden er vi 12 medarbejdere og en kommunikationschef. Vi arbejder alle tæt sammen – også med det øvrige ministerium, der tæller cirka 550 medarbejdere.

Har du lyst til at prøve kræfter med kommunikations-arbejdet i Undervisningsministeriet, så send en ansøgning til louise.seest@nulluvm.dk

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag den 20. maj klokken 12. Vi indkalder til samtale umiddelbart her-efter. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Louise Seest på tlf. 3392 5042 eller louise.seest@nulluvm.dk eller vores praktikant Linda Lykke Madsen på tlf. 3392 5068 eller limad2@nulluvm.dk. Praktikantstillingen er ledig fra den 1. september 2009. Der er tale om en ulønnet stilling.

Se også www.uvm.dk.

“Som praktikant i kommunikationsenheden indgår du i det daglige arbejde på lige fod med dine kolleger, og du får fra starten ansvar for dine egne – meget forskellige- arbejdsopgaver. Så det er en rigtig god mulighed for at få prøvet dig selv og din faglighed af i praksis.”

Kommunikationspraktikant Linda Lykke Madsen, forår 2009

Skriv et svar