Stuk-publikumsarrangement på Det Kongelige Teater

Frank Castorf og den danske klassikerarv

Den tyske instruktør Frank Castorfs iscenesættelse af Herman Bangs roman Stuk på Det Kongelige Teater har skilt vandene – både hos anmelderne og publikum. Til publikumsarrangementet Frank Castorf og den danske klassikerarv vil skuespillerne Jens Albinus og Tammi Øst (som begge er Reumert-nominerede for deres skuespilpræstation i Stuk) og forestillingens scenograf Christian Friedländer fortælle om deres samarbejde med den berømte tyske instruktør. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål fra salen.

Deltagere: Jens Albinus, Christian Friedländer og Tammi Øst
Moderator: Solveig Gade
Dato: 1. april kl. 16.30-17.30
Sted: Lille Scene, Skuespilhuset
Arrangementet er gratis.

Vel mødt!

Skriv et svar