PERFORMANCE OG LAUNCHING PÅ OVERGADEN

Fredag d. 27 marts kl. 17.30 bliver Radiant Copenhagen sluppet løs på Overgaden med en apokalyptisk dj-performance, foredrag og præsentation af et bevidsthedsudvidende internetprojekt. Billedkunstnerne Anders Bojen og Kristoffer Ørum samt litteraturforsker Rune Graulund har i det sidste halve år samarbejdet med et hold arkitekter, billedkunstnere, coolhunters, forfattere, designere, journalister og musikere om at skabe en fremtidsvision for København, en fiktionalisering af vores fremtid som svar på nutiden. Fælles for projektets mange deltagere er interessen for alternative virkeligheder, og hvordan disse gennem internettet og forskellige andre medier spiller en stadig større rolle for vores fælles forståelse af verden. Det vil være muligt at booke en bustur i Radiant Copenhagens fiktive København den følgende dag, lørdag d. 28. marts, på booking@nullradiantcopenhagen.net.

Se www.overgaden.dk eller på på opdagelse i fremtidens København på http://radiantcopenhagen.net/index2.html

Skriv et svar