Kulturo no. 28

kulturo-logo

Tema: Rum & Rettigheder

Udkommer 12. marts 2009

Med en samling artikler om blandt andet politiske rum, Alain Badious etiske filosofi og Sloterdijks sfæreteori belyser Kulturos 28. udgivelse temaet

kulturo-forside

Rum & Rettigheder’ og trækker linjerne op til en diskussion af rettighedsproblematikker i vores postnationale tidsalder.

Nummeret byder desuden på et interview med kunstnerduoen Elmgreen og Dragset samt et minitema om Grønland med en dertil nyskreven novelle af Kim Leine. Forsiden har Ferdinand Ahm Krag leveret specielt til Kulturo.

Tekster af: Frederik Tygstrup, Jeppe Wedel-Brandt, Christian Borch, Kirsten Hyldgaard, Annelise Ballegaard Petersen, Kim Leine, Marianne Krogh Andersen, Simon Fruelund, Ida Krøgholt, Steven Freeland og Donna Lawler. Kunstneriske bidrag af: Ferdinand Ahm Krag, Morten Ernlund Jørgensen, Nanna Debois Buhl, Julie Edel Hardenberg, Jakob S. Boeskov, Susan Crile og Eva la Cour.

 

***

Udgivelsesreception: Torsdag den 12. marts kl. 19
LiteraturHaus, Møllegade 7, Nørrebro 

Oplæsning ved Simon Fruelund
Musik ved djs Silas Emmery & Fredrik Auster

 

 

Skriv et svar