Praktikant til Golden Days

Kan du gøre sportens historie levende? Så er du den praktikant, Golden Days står og mangler til den kommende festival om kroppens kultur.

Biomedicin, biseksualitet og billedkunst

Fra 11.-14. september 2009 afholder Golden Days en festival om temaet kroppens kultur. I samarbejde med byens kulturinstitutioner sætter vi fokus på historiens skiftende idealer, fordomme og tanker om kroppen. I den forbindelse kommer der til at være udstillinger og aktiviteter om alt fra moderne lægevidenskab over seksuel orientering til antikke skulpturer – og ikke mindst aktiviteter, der formidler sportens historie.

Festivalens fyrtårne

Golden Days sekretariatet har til opgave at koordinere og markedsføre programmet. Som praktikant skal du være med til at producere de fyrtårns-aktiviteter, der skal skabe opmærksomhed omkring temaet. Det er fx festivalens åbningsfest, et historisk løb og andre formidlings-aktiviteter. Du vil få dine egne arbejdsområder, men du vil også indgå i det øvrige team bag festivalen – og du vil helt sikkert blive inddraget i mange forskellige opgaver.

Den rigtige praktikant

Efter et introduktionsforløb vil du komme til at indgå i sekretariatet på lige fod med andre medarbejdere. Du vil deltage i den daglige sparring og idéudvikling, og du vil få ansvar for dine egne projekter. Du vil derfor få stor mulighed for at præge din egen praktik – nye initativer er altid velkomne, og vi vil gerne høre dine ideer! Du skal kunne fungere på en lille arbejdsplads med mange opgaver og få midler. Du skal være selvkørende, samarbejdsorienteret og opsøgende – og så skal du have lyst til at arbejde praktisk med historieformidling!

Praktikforløbet er ulønnet og varer fra 1. marts og seks måneder frem. Der er mulighed for deltid.

Ansøgningsfrist er 30.01.06.

Ring til festivalkoordinator Sarah Giersing for yderligere oplysninger på 27128945 eller send din ansøgning til sarah@nullgoldendays.dk.

Skriv et svar