M&M Productions søger praktikant

Har du lyst til at blive en del af dagligdagen på et travlt filmproduktionsselskab samt få indblik i en filmproducers arbejde, så er det måske dig M&M Productions kan tilbyde en praktikplads.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og engageret. Du skal være lærenem og god til at have mange bolde i luften samtidig. Du skal kunne tage en telefon, fixe en kopimaskine og hjælpe til med alt fra produktion til projektudvikling og koordinering af aftaler samt kunne styre en festivaldeltagelse. Du vil kort sagt sidde med alt fra kontor- og arkivarbejde til planlægning, research og produktion.

Som praktikant vil du få en bred erfaring inden for filmproduktion, komme til at snuse til stort set alle facetterne af producerassistent-jobbet og filmbranchen. Hvor spændende, kreative og ansvarsfulde arbejdsopgaver du får, afhænger helt af dig selv. Det er en forudsætning, at du har kørekort samt gode skriftlige dansk og engelsk kundskaber.

Praktikpladsen er en fuldtidsstilling. Vi kan ikke give dig løn, men til gengæld tilbyder vi dig masser af indsigt i professionel filmproduktion. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og er af et halvt års varighed.

For at kunne komme i praktik på M&M Productions, skal du være under uddannelse og kunne dokumentere, at praktikforløbet er meritgivende og godkendt på studiet (og således SU-godkendt). Du må således ikke modtage kontanthjælp eller arbejdsløshedsgodtgørelse.

Ansøgninger og spørgsmål sende til:
mail@nullmmproductions.dk
– inden d. 09. februar.

Skriv et svar