Studentermeddhjælp til afdelingen for Kultur, Justis og Ligestilling

Studentermeddhjælp til afdelingen for Kultur, Justis og Ligestilling

Nordisk Ministerråd er sammen med Nordisk Råd kernen i det officielle nordiske samarbejde. Nordisk Ministerråds sekretariat har til opgave at understøtte 11 ministerråd som tilsammen udgør Nordisk Ministerråd. Desuden skal Nordisk Ministerråd sørge for at fremme det nordiske samarbejde.

Sekretariatet består af fire fag afdelinger og en afdeling for personale, økonomi, IT og service. Desuden har man fælles kommunikationsafdeling med Nordisk Råd. Sekretariatet ligger midt i København sammen med Nordisk Råds sekretariat og har omkring 100 ansatte.

Afdelingen for det kulturelle samarbejde, ligestillings-, samt lovgivningsspørgsmål søger en studentermedhjælper pr. 1.dec. 2008.

Arbejdsopgaver:

Vi søger en selvstændig studerende som har mulighed for at løse forskellige ad hoc opgaver og hjælpe til i en travl hverdag.

Vi er en travl afdeling med mange forskellige opgaver og har derfor behov for en ekstra hånd. Du får en god mulighed for at få konkret erfaring med mange aspekter af arbejdet i afdelingen.

Af konkrete opgaver kan nævnes følgende:

  • Arrangere møder og seminarer.
  • Organisere informationer og materiale i forbindelse med møder.
  • Indhente informationer omkring emner indenfor lovgivning, ligestilling og kulturområderne.
  • Søge informationer vedr. personer og organisationer.
  • Opdatere navneregistre på EDB – Nordnamn.
  • Arkivere journaler
  • Sammenfatte evt. evalueringer.
  • Sende forsendelser
  • Post fordeling

Kvalifikationer:

Vi søger en studerende, med min. 1 år tilbage af studiet.

Gode sprogkundskaber i et af Ministerrådets tre arbejdssprog (dansk, norsk eller svensk) er et must. Det er en stor fordel at kunne begå sig på flere af de tre arbejdssprog.

Da anvendelse af IT er omfattende ønskes der en person som har erfaring med Microsoft Office samt flair for anvendelse af IT i dagligdagen.

Vi tilbyder:

Et spændende job i et nordisk/internationalt miljø med kolleger fra hele Norden.

Vi forestiller os en ca. 10 timer pr. uge, gerne fleksibelt planlagt set i forhold til dit studie.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller ansættelsesvilkår kontakt venligst rådgiver Charlotte Aalling (+45 33 96 02 50).

Hvis du ønsker at søge denne stilling så send venligst cv og kortfattet ansøgning til mailto:caa@nullnorden.org hurtigst muligt.

Skriv et svar