Galleri ArtCompaz søger studentermedhjælper

Galleri ArtCompaz søger en kunstinteresseret studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at lave udstillinger og udsmykninger hos virksomheder rundt om i Storkøbenhavn. 

Du kører normalt ud sammen med en chauffør, og du har ansvaret for, at I får sat en god og sammenhængende udstilling op hos forskellige virksomheder og kunstforeninger. 

Opgaverne ligger 2-3 dage kl. ca. 8-16 omkring den 1. i hver måned. Derudover kan der forekomme ekstra opgaver i løbet af måneden. Du har desuden mulighed for også at fungere som tilkaldevagt i vores shoowroom på HC Ørstedsvej og hjælpe til ved ferniseringer. 

Kvalifikationer:

  • Du læser Kunsthistorie, Visuel Kultur, Moderne Kultur el. l.
  • Du har æstetisk sans og øje for de små detaljer
  • Du er i god fysisk form, da opgaverne også indebærer mange løft
  • Du har kørekort (B) og er ikke bange for at køre en varevogn rundt i København
  • Du er åben, positiv og serviceminded, da du skal repræsentere galleriet overfor virksomhederne

Mail en kort beskrivelse af dig selv samt et CV senest den 13. oktober 2008 til Anette Poulsen, anette@nullartcompaz.dk 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Anette på tlf. 3323 6616 eller sende en mail. 

Venlig hilsen

Galleri ArtCompaz

www.artcompaz.dk 

ArtCompaz står for professionel kunstformidling til både virksomheder og private i tæt samarbejde med kunstnerne. Vi har et højt serviceniveau, og målet er at hjælpe dygtige kunstnere til at komme ud til et større publikum. 

Vi samarbejder med mere end 70 kunstnere og disponerer over flere tusinde originale kunstværker. Hovedparten præsenteres på vores hjemmeside, www.artcompaz.dk og en stor del kan desuden opleves i vores udstillingslokaler på HC Ørstedsvej. Vi er stolte af at have Danmarks største online galleri, samtidig med at vi fastholder et højt kunstnerisk og æstetisk niveau.

 

Skriv et svar