Etablering af nyt tidsskrift på Litteraturvidenskab

Kære alle studerende på Litteraturvidenskab og Moderne Kultur,

Litteraturvidenskab skal have et nyt tidsskrift. Og vi er en gruppe litteraturstuderende, der er ved at starte det op. Derfor indbyder vi jer til et åbent møde om foretagendet torsdag d. 15. maj kl. 17 i caféen. Vi har allerede været i gang et stykke tid, men har ikke af den grund noget færdigudviklet koncept. Så hvadenten I er kommende redaktionsmedlemmer, skribenter, lay-outere eller idémagere af anden art, vil vi glæde os til at se jer til mødet.

Vi forestiller os først og fremmest et tidsskrift, hvor de studerende kan skrive og blive læst – ikke nødvendigvis kun af studerende. Det skal ud over skolebænken, fredagsbaren og ud over institutgrænsen. Vi orker ikke at halse bagefter, men vil sætte en dagsorden selv. Vi tror at studerende er en ligeså stor kapacitet som professorer, og vi tror de har, om ikke nye, så andre idéer og læsninger at byde på. Altså et ambitiøst litteraturvidenskabeligt tidsskrift – med et alternativt blik på det faglige, men ikke mindre fagligt eller seriøst af den grund. Kritisk, problematiserende, men først og fremmest væsentligt, relevant: interessant. Mere intellektuelt end akademisk. Litteraturvidenskab som metode, bevidsthed og drift, ikke kun genstandsfelt. Gerne hasarderet.

Altså: torsdag d. 15. maj kl. 17 i caféen. Her vil vi fortælle mere om vores idéer, om hvad der konkret foreligger af budget, finansiering, produktion osv., og man kan spille ind med lige hvad man har lyst til, bare man har lyst. Alle interesserede uanset årgang er velkomne, og vi glæder os, som sagt, til at se jer.

Hvis man er forhindret i at komme til mødet, men gerne vil være med alligevel, skal man være velkommen til at kontakte os på litvidtidsskrift@nullgmail.com

Med venlig hilsen

Kasper, Nicklas, Mikkel og Kizaja

Skriv et svar