ART + TEXT: GOODIEPAL

 

For første gang i Danmark giver kunstneren og komponisten Goodiepal et indblik i sit bibliotek af mulige løsninger på udfordringen om at skabe ikke-lineær musik. Arrangementet tager udgangspunkt i hans skolebog Mort aux Vaches Ekstra Exstra, udgivet på Pork Salad Press i 2008, som vises på udstillingen Unfolding Book Objects i forbindelse med projektet Art + Text på Overgaden 10.-22. maj 2011.

Goodiepal beskriver selv Mort aux Vaches Ekstra Exstra således:
”Denne fælleskomposition, eller dette storværk, som undertegnede står bag halvdelen af, og som I udøvere har mulighed for at stå bag den anden halvdel af, anvender et radikalt kunstgreb! Grebet er i al sin simpel- og selvfølgelighed at bringe utopien tilbage i computermusikken og mediekunsten. Det er jo netop utopien, der har fostret den fremtidsdrøm, der hviler et eller andet sted i næsten al, hvis ikke al mediebaseret kunst.”

De udstillede bøger er kompositioner skabt som et samarbejde mellem Goodiepal og andre komponister. Og det er dette bibliotek af mulige løsninger på udfordringen om at skabe partiturer, der opløser en lineær progression, der denne dag vil blive udfoldet. Vel mødt!

Gratis entré.

Tid: Fredag 20. maj kl. 14
Sted: Overgaden Institut for Samtidskunst, Overgaden Neden Vandet 17, 1414 Kbh. K
www.overgaden.org

Skriv et svar