Ledige pladser på specialekontoret “Kryptonit”

Kære specialeskrivende eller snart-specialeskrivende

Vi får to pladser ledige på specialekontoret Kryptonit per 1. juni 2011. Derudover er der en ledig “sommer-plads” fra 1. juli til 15. august.

Hvis du er interesseret i en specialeplads hos os, vil vi derfor gerne høre fra dig hurtigst muligt, og senest mandag d. 16. maj.

Skriv en lille smule om dig selv og om, hvad du har tænkt dig i forhold til specialekontoret. Herunder din alder, hvad du studerer, hvad du skal skrive om og hvornår du regner med at blive færdig.

Lidt om Kryptonit:
Specialekontoret Kryptonit er beboet af 10 specialestuderende, der har hver deres arbejdsplads med trådløst internet. Vi har til huse i to gamle butikslokaler i hjertet af Vesterbro i København. Vi forsøger til alle tider at holde en god spredning af fagområder, lige som vi også forsøger at have en ligelig fordeling af drenge og piger. Da det er et aktivt speciale miljø, så ser vi gerne at dem som har plads her, er tilstede mindst 3 gange om ugen. Det er på ingen måde et ultimativt krav, men vi forsøger at sørge for, at der altid er nogle som sidder og skriver. Vi prøver også at holde et godt socialt miljø på Kryptonit og spiser derfor frokost sammen hver dag kl. 12:30 i vores lille gamle køkken, eller når vejret er til det ude i gården. Ofte drikker vi en øl eller sodavand sammen, når ugen er omme fredag eftermiddag. Derudover holder vi af og til nogle fester, hvor nye og gamle specialestuderende mødes.

Det koster 740 kr. om måneden (765 kr, hvis man vil være med i kaffe/the ordning) at have en studieplads på Kryptonit. Derudover koster det et indskud på 2100 kr. som man selvfølgelig får igen, når man slutter.

Vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner
Specialekontoret Kryptonit

Skriv et svar