Praktik hos Henningsen Contemporary

Praktik hos Henningsen Contemporary

den 20/04/2011

henningsen contemporary søger en praktikant med interesse for samtidskunst, som kunne tænke sig at opleve, hvordan et galleri fungerer i det daglige.

Vi tager praktikanter løbende og kan tilbyde en praktikplads med arbejdsopgaver inden for formidling; i form af pressemeddelelser, udstillingstekster, oversættelser, udarbejdelse certifikater, samt passe galleriet, assistere ved ophængning i forbindelse med udstillinger og andet forefaldende kuratorisk arbejde.

henningsen contemporary er et galleri for dansk og international samtidskunst. Det blev etableret af Andreas Henningsen i april 2007. Galleriet fokuserer på danske og internationale kunstnere, og skal afspejle den kaotiske mangfoldighed, som karakteriserer samtidskunsten. Ved at vise maleri, foto, tegning, video, skulptur, installation og performance er det galleriets mål at skabe lidt struktur og følge de spor, der viser sig.
Galleriet vil stræbe efter at vise både unge såvel som mere etablerede kunstnere for at vise de sammenhænge og referencer, der kan synliggøre udviklingen i samtidskunsten.

Se mere på www.henningsencontemporary.com

Vi forventer at du har studeret kunsthistorie i minimum to år, har gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt og disciplineret, har gode skriveegenskaber på dansk og engelsk, det er desuden en fordel hvis du interesserer dig for samtidskunst.

Ansøgning og CV sendes pr. mail til Mette Kristensen på mette@nullhenningsencontemporary.com eller til Andreas Henningsen på andreas@nullhenningsencontemporary.com. Mærk din henvendelse ”PRAKTIK”.

Ansøgningen skal indeholde hvilket semester du er på, studieretning, tilvalg, samt evt. interesseområde og kompetencer. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med praktikstillingen, kan vi kontaktes på tlf.:  +45 8827 7794 eller +45 4077 7005, mellem kl. 12 og 18.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Med venlig hilsen

Mette Kristensen og Andreas Henningsen

henningsen contemporary, Fredericiagade 17, 1310 København K

Skriv et svar