PERFORMANCETEATER I VERDENSKLASSE

Med galopperende hjorte og rustne stemmer vil hverken scene eller sal vil ligge uberørt hen, når belgiske Jan Lauwers og hans performancekunstnere fra Needcompany rammer København med den gribende teater-trilogi SAD FACE | HAPPY FACE.

Gruppens medlemmer kommer fra hele Europa og er kendte for deres billedfabulerende scenesprog, skæve historiefortælling og uhæmmede lyst til at udfordre teatergenrerne. Der ligger i deres stil en kærlighed for at blande det kontroversielle og det populære i en kloning af teaterkoncert, happening og poetisk drama.      

 

Mytiske universer

SAD FACE | HAPPY FACE består af tre forestillinger, Isabella’s Room, The Lobster Shop og The Deer House, som alle kan ses individuelt eller i sammenhæng. Forestillingerne foregår i hver deres mytiske univers men bindes sammen af Needcompanys ironiske og visuelt gribende stil. Sammen kommenterer trilogien på menneskets trang til at forstå sig selv i en kompleks og ensom verden.

Læs mere og se videotrailere fra de enkelte forestillinger her:

Isabella’s Room

The Lobster Shop

The Deer House

 

Få billetter men gode rabatter

Da forestillingerne kun spiller en gang hver for sig og en gang samlet, er det med at være hurtig, hvis du vil sikre dig billetter.

Til gengæld kan I komme ind til de enkelte visninger for kun 100 kr. med billetterne Billy og Billy Studerende, hvis I er mindst to studerende eller unge under 25 år. Dette gælder dog ikke billetter til den samlede trilogi.

 

 Det skrev den internationale presse:

“The way they tell of those ultimate things in life, dying and loving, longing and disappointment, just means that nothing more can go wrong this summer!”

Bernhard Flieher, Salzburger Nachrichten

“Moving, enlightening, and very buoyant. A stage setting both fairy-tale and completely modern.”

Sabine Dultz, Münchener Merkur

 

SAD FACE | HAPPY FACE

Spilledage og tider: 

Isabella’s Room: 30. marts kl. 20.00

The Lobster Shop : 31. marts kl. 20.00

The Deer House : 1. april kl.20.00   

Hele trilogien Sad Face | Happy Face : 3. april kl. 15.00 (få billetter)

 

Spillested: REPUBLIQUE – Store Scene, Østerfælled Torv 37

Sprog: Visningen foregår primært på engelsk

Billetter: 70 20 10 31 eller www.republique.dk

Info: www.needcompany.org

 

Skriv et svar