Thomas Iratus søger instruktørassistent

Vil du være med til at opsætte en teaterforestilling? Har du lyst til at arbejde et par intensive måneder med dygtige scenekunstnere fra Afrika og Europa?

Thomas Iratus er en teaterforestilling om det rige Nord og det fattige Syd. To unge mænd møder hinanden i Paris under de voldsomme sociale spændinger i 2005. Den ene er burkiner, søn af den afrikanske uafhængighedsbevægelse, og den anden er dansker, søn af det skandinaviske velfærdssamfund. Forestillingen kredser om spørgsmålet, hvordan man “tager sin historie på sig”.

Thomas Iratus får premiere på Københavns Musikteater d. 6. maj 2011. Vi søger en instruktørassistent, som vil hjælpe os med prøver og opsætning. Forudgående kendskab til teaterarbejde er en fordel, men intet krav. Vi forventer dog, at du har et godt kendskab til fransk, da forestillingen spiller på fransk. Arbejdet består primært i at planlægge prøver, tage noter og rette i manuskript, samt bistå instruktøren i det praktiske arbejde omkring opsætningen.

Der vil være mulighed for at hjælpe til med at afvikle forestillingen. I den forbindelse betaler vi et mindre honorar.

Arbejdsperioden er 1. april – 15. maj.

Forfatter og iscenesætter er Kristian Husted, som har studeret ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, og er uddannet ved École Jacques Lecoq i Paris. Skuespillerne kommer
fra Burkina Faso, England, Mali og Sverige.

Stillingen er ulønnet, men vi dækker eventuelle rejseudgifter.

Send en mail til thomas.iratus@nullhotmail.com med et par ord om dig selv og kortfattet cv, eller ring til instruktøren, Kristian Husted: 51 34 13 83. Du kan se et par videoklip fra tidligere workshops her: http://thomasiratus.posterous.com/. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Skriv et svar