5. januar: Frist for søgning af IKKs Erasmuspladser

Kære studerende på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Den 5. januar 2009 er frist for at søge dit fags Erasmuspladser for det akademiske år 2009/2010. Erasmuspladser er udvekslingspladser på universiteter i Europa, og kan søges for et eller to semestre. Et Erasmusophold er gratis, og med pladserne følger et stipendium på cirka 200 euro om måneden. Du har som udgangspunkt ret til også at få udbetalt SU under udlandsophold.

Du kan finde mere information om de tilgængelige pladser og det ansøgningsskema, du skal bruge for at søge dem på Den Internationale Vejlednings hjemmeside.

Husk at ansøgningsskemaet kun kan bruges til at søge din egen afdelings pladser! (Husk at henholdsvis Litteraturvidenskab og Moderne Kultur og Kunsthistorie og Visuel Kultur tilhører samme afdeling.)

Er du studerende på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, og ønsker du at søge en plads inden for instituttet, men uden for din egen afdeling (eks. som kunsthistoriestuderende at søge en plads på litteraturvidenskab), kan du blive skrevet på venteliste til en plads allerede nu. Bemærk at studerende, der er indskrevet på det fag, de søger pladsen på, prioriteres før ansøgere på ventelisten.

For at komme på ventelisten skal du skrive til den internationale studievejleder på ikk-international@nullhum.ku.dk. Husk at oplyse følgende: Navn, e-mail, studie, hvor langt du er nået i studiet, hvilken periode du gerne vil være af sted (eks. efterår 2009 samt forår 2010). Oplys også præcis hvilken plads du er interesseret i, både afdeling (eks. Litteraturvidenskab) og universitet (eks. Humboldt Universität Berlin). Du må gerne prioritere flere pladser.

Har du spørgsmål omkring søgning af pladserne, er du meget velkommen til at skrive til mig eller komme forbi i min træffetid.

Med venlig hilsen / Best regards

Morten Helmstedt
International Studievejleder / International Student Counsellor
E-mail: ikk-international@nullhum.ku.dk

Skriv et svar