WORKSHOP-TILMELDING TIL IKK FESTIVAL 2011

Årets IKK Festival nærmer sig med hastige skridt, og det endelige program er lige på trapperne, så følg med på ikkfestival.dk

Årets festivaltema er Identitet. Under overskriften (Af)sløringer undersøges grænselandet mellem identitet og ikke-identitet, samt de mange ansigter hvormed den kommer til syne. Festivalen griber fat i temaer fra kønsidentitet og queer til nationalisme og identitetspolitik, fra fankultur og Zeitgeist til Second Life og multiidentiteter. Performativitet, autenticitet, maskerader, selviscenesættelse, identificering undersøges og udfordres af akademikere såvel som kunstnere.

Festivalen afholdes torsdag og fredag i uge 9, altså d. 3. OG 4. MARTS 2011. I løbet festivalens to dage vil årets tema blive udfoldet af undervisere og studerende fra IKK, udøvende kunstnere, toneangivende forskere, debattører mv. Programmet afsluttes fredag med en paneldebat med et udvalg af tidens toneangivende teoretikere og debattører, samt en fest, hvor en række kunstneriske og musikalske indslag vil præge aftenen.

Som en del af IKK Festival ’11s program, bliver der torsdag d. 3.marts kl. 13-17 afviklet ni workshops. Allerede nu er tilmeldingen til de ni workshops åben på http://ikkfestival.dk/?page_id=468, hvor du også kan læse om deres meget forskelligartede indhold. Tilmelding er nødvendig, hvis du ønsker at deltage i en workshop, og der er begrænsede antal pladser. Det er kun muligt at deltage i én workshop.

På snarligt gensyn!
IKK Festival

Skriv et svar