LEJLIGHEDEN søger produktionsleder

Er du god til overblik og samarbejde?

Søger du erfaring med teater på semi-professionelt niveau?

Vil du være en del af årets fedeste site specific teaterproduktion?
LEJLIGHEDEN er et site specific teaterprojekt, som opføres i en københavnsk lejlighed i april-maj 2011. Vi producerer 4 afsnit om et ungt par, der bor i lejligheden. Alle afsnit bygger på indsamlet materiale fra unge par. LEJLIGHEDEN undersøger, hvad parforholdet er anno 2011 – er det gamle kønsroller eller er noget helt nyt på færde? Publikum kommer helt ind under huden på det unge par. Du følger dem i deres hjem, hvor de skændes, elsker og tager opvasken.

Med i projektet er pt. 16 scenekunstnere, heraf 6 skuespillere, en instruktør, en producent, en dramaturg, en PR ansvarlig, en scenograf, en lysdesigner og 4 gæstekunstnere. Vi er alle unge mellem 23 og 32 år, som har erfaring inden for teater, film, kunst og projektplanlægning. Nogle lever af det professionelt. Vi brænder for dette site specific projekt. Vil du være med i flokken?

LEJLIGHEDEN har brug for en produktionsleder, som har ansvaret for planlægningen i lejligheden i april og maj. Du skal have logistisk sans, lyst til at planlægge og have overblik over de andre på holdet og de ting, der kommer til at ske i de to måneder, vi er i lejligheden. Det kunne fx være kontakt til naboer, koordinering af indryk, prøveforløb og udryk.
Har du andet at byde ind med, så kan det også sagtens være, at vi kan finde ud af noget.
Arbejdet er frivilligt og ulønnet (det gælder os alle), men du kan sætte din personlige signatur på LEJLIGHEDEN og indgå i en gruppe af praktisk og kunstnerisk dygtige teaterfolk.
For mere information, skriv til producent Maja Quist på: lejligheden2011@nullgmail.com

Medvirkende: Stine Gyldenkerne, David Jensen, Signe Barfoed, Christian Maglenfeldt, Ida Kenskov, René Larsen – Instruktion: Liv Helm – Producent: Maja Quist – Dramaturg: Cecilie Møller Madsen – Scenograf: Freya Sif Hestnæs – Lysdesign: Søren Knud PR: Gunvor Jøsendal – Gæstekunstnere: Theis Ørntoft, Benjamin Hesselholdt m.fl.
/////////////////////// LEJLIGHEDEN ////////////////////////////
site-specific teater om et ungt parforhold

Skriv et svar