Nyt fra fællesfagrådet

På fællesfagrådsmødet i går, blev der blandt andet diskuteret tvangsmeritering af kandidater på gamle studieordninger, studieaktivitetskrav og konkrete forringelser på instituttet. Det ikke-godkendte referat kan læses her. Det omtalte rettede forslag til forretningsorden er her.

Skriv allerede nu Fagrådsmøde tirsdag d. 1. april klokken 16 i jeres kalender. Da vi får besøg af vores studieleder Anders Michelsen til blandt andet at fortælle om studieaktivitetskrav og andre fremtidige tiltag, der vil gøre det sværere at være studerende. Det er vigtigt der kommer mange. Vi er også blevet bedt om at komme med input til en vurdering af det fysiske, psykiske og æstetiske arbejdsmiljø på instituttet. Mere om det når datoen nærmer sig.

En anden vigtig nyhed, er at man nu endelig som studerende har fået mulighed for at blive informeret om, hvad der sker på sit fag og på hele instituttet. Det gøres ved hyppige besøg på de studerendes hjemmeside http://www.kukua.dk, og nu, som noget helt nyt, ved at tilmelde sig sit “fag” på Absalon.

Søg efter enten:

HUM-IKK-Dans
HUM-IKK-Kunst
HUM-IKK-Litvid (også for moderne kultur)
HUM-IKK-Musik
HUM-IKK-Teater

Alt efter hvad du studerer.

Skriv et svar