Instruktorer ved Institut for kunst- og kulturvidenskab, Afdeling for kunsthistorie, søges

Opslag: Instruktorer ved Institut for kunst- og kulturvidenskab, Afdelingen for kunsthistorie

Ved Afdelingen for kunsthistorie er studentermedarbejderstillinger som instruktorer ledige til besættelse fra primo februar 2011 og indtil udgangen af forårssemesteret. Instruktorerne skal varetage hjælpelærerfunktioner i forbindelse med undervisningen i Æstetik I (på 2. semester) samt Æstetik II og Metode II (på 4. semester), BA 2005. Studerende, der læser kunsthistorie, vil fortrinsvis komme i betragtning til stillingerne. Der vil være mulighed for at forlænge ansættelsen i forhold til instruktorbehov på 1. semester, BA 2005 (revideret 2009), i efteråret 2011.
Hjælpelæreren deltager i den almindelige undervisning og planlægger selv på grundlag af denne og i samarbejde med faglæreren instruktortimerne, hvor de i undervisningen behandlede temaer, problemstillinger og tekster viderebearbejdes og diskuteres i mindre grupper af studerende. Det forventes at instruktorbehovet vil være størst i forbindelse med Æstetik II. Da eksamen i Æstetik II og Metode II afvikles som en mundtlig eksamen, hvor de æstetiske og metodiske problemstillinger udfoldes i forhold til forskellige typer af billedkunstnerisk og arkitektonisk materiale, vil en del af instruktorens rolle være at igangsætte øvelser, som træner de studerende kompetencer i fagelementets værkanalytiske krav.
Instruktorfunktionen har både en faglig og social dimension. Instruktoren skal således medvirke til at tilegnelsen af det ofte abstrakte stof får en aktiv form, samtidig med at de studerende får mulighed for at øve sig i vidensdeling og styrke deres samarbejdsevner.
I forhold til instruktortimerne deles de enkelte hold i to lige store grupper, der modtager ’instruktion’ hver for sig. Der undervises i alt i 11 uger på alle kurser, 3 t. om ugen på Æstetik I, 2 t. om ugen på Metode II og Æstetik II. For den enkelte instruktor udløser første forløb á 11 x 2 t. – inklusive forberedelse – 55 timer, samme forløb gentaget (med forberedelsesfaktor 3/4) 38 1/2 time, hvortil kommer deltagelse i selve undervisningen (22 eller 33 timer) samt ekstra 5 timer til møder med lærer og koordinering. Timelønnen er 200,82 kr.
Yderligere oplysninger kan fås hos fagleder Søren Kaspersen, kasper@nullhum.ku.dk eller 35 32 82 23. Ansøgningen, som stiles til faglederen, skal være os i hænde senest fredag den 26. november 2010 kl. 12.00. Evt. ansættelsessamtaler vil blive afholdt tirsdag den 7. december.

Kbh. den 11.11.2010

Søren Kaspersen

Skriv et svar