Tidsskriftet TRAPPE TUSIND inviterer til reception og fest

Kære medstuderende og ansatte

Torsdag d. 23. oktober 2008 udkommer første nummer af det nye litterære tidsskrift TRAPPE TUSIND, og i den anledning holder vi reception i Roland Bar og efterfest på Din Nye Ven med dertil hørende pindemadder, oplæsning, billige øl, stor og flot lagkage, portvin, DJ’s, koncert og naturligvis førsteudgaver af Trappe Tusind til fri 30 kroners hamstring. Vi glæder os til at se jer!

TRAPPE TUSIND er et nyetableret tidsskrift med tilknytning til Litteraturvidenskab ved Københavns Universitet og med forankring i litteraturen og litteraturvidenskaben. I første nummer bliver der skrevet om køn, jøder og perfide franskmænd; arkitektur, terror og romantik; kunst, politik og det lave liv.

TRAPPE TUSIND giver stemme til litterære tendenser og strømninger og kredser om det interessante, det relevante og det vigtige.

TRAPPE TUSIND stoler på potentialet, eksempelvis i de studerende, de uetablerede navne og i litteraturen selv.

Første nummer byder på skønlitterære bidrag fra de nystartede forfatterskoleelever Morten Chemnitz, Olga Ravn og Julie Sten-Knudsen samt hidtil upublicerede ungdomsdigte af Inger Christensen og Nicolaj Stochholm.

I øvrigt bidrager Lars Bukdahl, Jon Auring Grimm, Christian Dahl, Jonathan Leer, Lise Olivarius, Ulf Houe, Morten Søndergaard Ida Bencke, Pia Tafdrup m.fl. Om bl.a. Sade, Ranciere, Apollinaire, 9/11, Marx, Bang Foss, Hoffmann, Kaum Bonnén, Deleuze.

Program:

RECEPTION: Roland Bar 17-21 (nye KUA, bygning 21):
– Pindemadder og pr?sentation af Trappe Tusind
– Oplæsninger
– Koncert med Camilla

EFTERFEST: “Din Nye Ven” fra 21-01 (Skt. Peders Stræde 34, Kbh. K):

– Stor og flot lagkage.
– Portvin.
– DJ’s.

Se mere på:
Facebook: TrappeTusind (bliv vores nye ven)
www.trappetusind.dk

Og kom og støt op og vær glad og fest med. Vi ses!

Skriv et svar