Kunststyrelsen søger studentermedarbejdere til Billedkunstcentret

Kunststyrelsen søger studentermedarbejdere til Billedkunstcentret

 

Kunststyrelsen søger to studerende til Kunststyrelsens Billedkunstcenter, som kan hjælpe med administrative og praktiske opgaver – og for den ene students vedkommende også opgaver med et mere kunstfagligt indhold.

De primære opgaver vil være:

·       Indtastning og registrering af ansøgninger

·       Sags- og regnskabsopfølgning

·       Kopiering og posthåndtering

·       Praktisk mødetilrettelæggelse

·       Generel vejledning af ansøgere

 

Til den ene stilling vil der herudover være opgaver knyttet til:

·       de internationale kunstfaglige projekter

Vi vil naturligvis give dig den fornødne oplæring. Stillingen som studentermedarbejder vil give dig et godt indblik i det daglige administrative og politiske arbejde inden for centraladministrationen.

 
Kvalifikationer

·       Du er systematisk, initiativrig og serviceminded 

·       Du arbejder selvstændigt og har en veludviklet kvalitets- og ordenssans  

·       Du har interesse for kunst og offentlig administration

·       Du har styr på dansk retskrivning og flair for IT

·       Du har gode engelsk kundskaber

·       Fleksibilitet og humoristisk sans


Løn og ansættelsesvilkår
Gennemsnitlig 10 til 15 timer om ugen. Den nærmere placering af timerne kan aftales.  Stillingerne ønskes besat senest 1. september. Stillingerne aflønnes efter statens overenskomst for studentermedhjælpere.

 

Kunststyrelsens Billedkunstcenter

Kunststyrelsens Billedkunstcenter er ét af de fire kunstfaglige centre i Kunststyrelsen, som sekretariatsbetjener Statens Kunstfond og Kunstrådet.

Billedkunstcentret ledes af en kunstfaglige chef og har 9 faste medarbejdere samt et antal studentermedhjælpere. Der er fem udvalg knyttet til centret: Statens Kunstfonds billedkunstneriske indkøbs- og legatudvalg, kunsthåndværk- og designudvalg, arkitekturudvalg, samt Kunstrådets to billedkunstudvalg.


Yderligere information
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen fra og med uge 32 ved at kontakte Birgitte Lindeneg på telefon 33 74 45 35 eller Theis Petersen på telefon 33 74 45 34.

 

Praktiske oplysninger

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 7. august kl. 12.

Send din ansøgning mrk. ”Student til billedkunstcentret” til job@nullkunst.dk eller til Kunststyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2, 1553 København V. Hvis du oplyser din mailadresse, vil du modtage kvitteringsbrev via mail.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33 eller 34. 

 

Kunststyrelsen er en styrelse under Kulturministeriet. Styrelsen har ca. 80 medarbejdere og står for sekretariatsbistanden til Statens Kunstfond og Kunstrådet og deres udvalg og repræsentantskaber. Kunststyrelsen har desuden en række selvstændige opgaver vedr. kunststøtte og international kulturudveksling inden for billedkunst, litteratur, musik og scenekunst.

 

Skriv et svar