Open Air Night: Poetry Slam, kortfilm og colombianske danserytmer

It Began In Afrika

Som en del af My World Images Festival inviterer Museet for Samtidskunst, CPH:DOX og Roskilde Kommune til Open Air Night i Palægården. Der er gratis adgang for alle, og der vil være mulighed for køb af både mad og drikkevarer.

Program:
Kl. 17-19: Fernisering på udstillingen Localities
Udstillingen Localities tager udgangspunkt i undersøgelsen af den personlige oplevelse af lokale steder rundt omkring i verden og tematiserer således det lokale og det globale i en sidestillet sammenhæng. Titlen Localities henviser til byen Roskilde, men også til hvordan kunstnere forskellige steder i verden ser deres egen ”verden”.
 

 

Kl. 20.30: Afrikansk Poetry Slam med Dikson og Lazarus (ZA):
Dikson og Lazarus sætter ord på det, der rører sig i hverdagen. Dikson skaber poetiske kær-lighedsbudskaber og trækker publikum ind i en rå historisk virkelighed, mens Lazarus orienterer sig ironisk mod massemedier og modeverdenen.

Kl. 21.00: It Began In Africa:
Tre humoristiske og musikalske kortfilm, som reflekterer over hvad popkultur betyder i dag. Slam Video Maputo (Ella Raidel, AT/MZ) starter i Jean-Luc Godards fodspor, men udvikler sig til en kollektiv skabelse af en hip-hop video. Nairobi Notes (Edwin, ID/KE) ser på den kenyanske gangster-scenes selviscenesættelse, mens Saint Louis Blues (Dyane Gaye, FR/SN) henter reference i både musicals og roadmovies i nye og overraskende omgivelser.

Kl. 22.30-23.30 Colombiansk DJ-fest:
Colombianske DJ JayCruz leverer en festlig smag på elektronisk cumbia – en latinamerikansk musikstil med oprindelse i Colombia. 

Tak til: Center for Kultur og Udvikling (CKU), Statens Kunstråd, Roskilde Kommune og Augustinus Fonden

For mere info se www.samtidskunst.dk og www.images.dk

 

Skriv et svar