SÆRTILBUD: Billige billetter til SLAGMARK – et unikt teaterkoncept

SÆRTILBUD TIL UNIKT FORESTILLINGSKONCEPT!
Teater Rio Rose fejrer sit 25 års jubilæum med en festival og tilbyder studerende på IKK at se fire inspirerende forestillinger til særpris.

Som studerende på IKK får du hermed den ekstraordinære mulighed for at se urpremieren på kunstværket SLAGMARK – fire smukke og studierelevante forestillinger på én aften, til en særlig imødekommende studiepris.
For kun 75 kr. (normalpris: ung 180 kr.) kan du se alle fire versioner af SLAGMARK i en maraton søndag d.23. maj fra kl. 15 – 20.
Særtilbudbilletter bestilles på billet@nullriorose.dk. Mærk mailen ”IKK”.
Forestillingen spiller i Prøvehallen, Procelænstorvet 4, 2500 Valby (lige ved Valby station).

Yderligere tilbud: For kun 50 kr. kan du i perioden 20-23.maj købe billet til festivalen, og se enten HIMMEL OG JORD eller 2 versioner af SLAGMARK.

SLAGMARK er en teaterkollage i kamp og kærlighed, med et helt unikt og inspirerende forestillingskoncept, bestående af fire koreografisk ens forestillinger, der skildrer fire forskellige parforhold. Det er det samme tema, de samme scenarier, de samme hverdags problemer og de samme kampe, der udspiller sig i de fire pars liv – men gør det en forskel, hvem kærligheden udspiller sig mellem? Ved at indramme de fire forskellige par i nøjagtig samme forestilling, opleves de konflikter og komiske situationer, vi alle genkender som almenmenneskelige – uanset parkonstellationen.

Idé & instruktion: Tove Bornhøft. Medvirkende: SLAGMARK # 1: Anette Katzmann & Morten Nielsen,
# 2: Tove Bornhøft & Anette Katzmann, # 3: Emmanuel Limal & Morten Nielsen, # 4: Marie Louise Coninck & Baard Owe.

Teater Rio Rose er inspireret af koreografen Pina Bauschs arbejdsmetoder. Teater Rio Roses forestillinger er bygget op af improvisation, og når vi arbejder med det sceniske udtryk, leder vi efter et sprog, der ikke nødvendigvis altid er baseret på ord. Og dér hvor ordene holder op, starter kroppen og dens bevægelser i rummet, handlinger, billeder, musik og rytme.

Startskuddet for TEATER RIO ROSE FESTIVAL er lydt!

www.riorose.dk

Skriv et svar