Koldkrigsmuseum Stevnsfort søger de bedste omvisere

Koldkrigsmuseum Stevnsfort giver publikum en helt unik museumsoplevelse med udgangspunkt i fortet og i den Kolde Krig. Museet søger nu studentermedarbejdere, der har lyst til at være med til at skabe denne oplevelse som guider for de besøgende på Koldkrigsmuseum Stevnsfort.

Koldkrigsmuseum Stevnsfort er et nyt, spændende museum etableret i det 1,5 km lange underjordiske militære anlæg 18 meter nede i Stevns Klint.

Et besøg på museet forløber som en guidet rundvisning i anlægget af ca. 1½ times varighed. Som guide er det din opgave, at formidle det militære anlægs historie – men også at introducere Den Kolde Krigs historie i en bredere dansk kontekst. Målgruppen er alt fra børnefamilier til bedsteforældre, så det er vigtigt, at du har lyst til at formidle historie for alle aldersgrupper. Skarpsindighed, udadvendthed og lyst til formidling er en forudsætning.

Vi savner særligt guider til weekender men også til hverdage. Arbejdsdagen er typisk seks timer (tre ture) indenfor tidsrummet kl. 10-18 og timelønnen er 175 kr. + feriepenge. Tiltrædelse snarest, da sæsonen for alvor starter den 1. april.

For at sikre os de dygtigste guider, som forstår at formidle budskabet til publikum, holder vi i forbindelse med ansættelserne et par auditions, hvor du kan få lejlighed til at vise dine formidlingsevner i praksis.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Thomas Tram Pedersen på tlf. 29 24 64 89 eller vi email: ttp@nulloesm.dk.

Kort ansøgning med CV bedes sendt til: ttp@nulloesm.dk under emnet ”Studentermedarbejder”.

Vi håber at høre fra dig

Hilsen Koldkrigsmuseum Stevnsfort 

Koldkrigsmuseum Stevnsfort er en del af Østsjællands Museum, som omfatter udstillinger i Geomuseum Faxe og Stevns Museum. Koldkrigsmuseum Stevnsfort åbnede for publikum den 1. juli 2008 og omfatter udstillinger, butik og cafésalg. Museet har 25 engagerede medarbejdere og over 40.000 besøgende om året. Læs mere om museet på www.stevnsfortet.dk.