Praktikstilling ved Humanity in Action Danmark 1. februar til 1. juni 2010

Praktikstilling ved Humanity in Action Danmark 1. februar til 1. juni 2010

Vi annoncerer hermed stillingen som praktikant ved Humanity in Action Danmark fra 1. februar til 1. juni 2010. Stillingen er ulønnet, men vil ellers følge de almindelige praktikregler, herunder fastsættelse af timetal og dokumentation til dit universitet for udført arbejde.

Har du lyst til at arbejde i en lille, men international NGO, der arbejder med menneskerettighedsundervisning og minoritets, og hvor du får mulighed for at være med i alle opgaver, som skal løses i sådan en lille NGO, så er denne stilling måske noget for dig!

Humanity in Action er en dansk forening, som er en del af en international NGO med afdelinger i 8 lande ud over Danmark. Vi arrangerer undervisningsprogrammer, møder og konferencer om menneskerettigheder og minoriteters vilkår. Vi har til huse på DIIS/Institut for Menneskerettigheder, Strandgade 56 på Christianshavn. Her har vi et lille kontor, og her afholder vi de fleste af vores møder og aktiviteter.

Vi kører et årligt 5 ugers sommerprogram for universitetsstuderende, der finder i juni/juli måned, og derudover arrangerer vi offentlige møder, konferencer og studieture.

I dette praktikforløb vil dine hovedopgaver fokusere på de generelle forberedelser til afholdelse af sommerprogrammet, herunder bistå programkoordinator og direktør ved udvælgelsen af deltagere, og derudover kommer du til at medvirke med udarbejdelse af program- og undervisningsmateriale, kommunikere med de udvalgte deltagere og forestå praktisk opgaver såsom bestilling og indkøb af tog/buskort, mobiltaletidskort, bestilling af mad- og drikkevarer etc.

Vi søger en person, der er humoristisk, udadvendt og beleven, og som er god til at interagere med mange forskellige mennesker; på mange sprog; samt være villig til at arbejde med diverse forfaldende opgaver i kontoret.

Sekretariatet har pt. kun en fast medarbejder; Direktør Ulla Gade Bisgaard, men ansætter en midlertidig Programkoordinator i perioden maj-juni. Der er desuden en livlig frivillig aktivitet i foreningen og der kommer derfor mange mennesker på kontoret i løbet af ugen.

Har du lyst til at høre mere om Humanity in Action, så kontakt venligst sekretariatet. Du kan finde information på vores hjemmeside: www.humanityinaction.org, hvor du også kan finde vores årsberetning, der kan give dig et indtryk af organisationen og dets aktiviteter.

Skriv et svar