11.-23. December – THE PORTRAIT PROJECT – J. JACKIE BAIER

Fotoudstilling i Warehouse9

Den tyske transkønnede kunstfotograf J. Jackie Baier har i perioden september 2009 og frem til nu brugt Warehouse 9 i den Brune Kødby som sin base for portræt fotografering af bla. transkønnede personer inden for queermiljøet. Resultatet er en udstilling, der åbner d. 11. december 2009 kl. 19.

Vi er meget stolte over udstillingen, som har et højt kunstnerisk niveau og viser enestående nye billeder fra den transkønnede scene i Danmark. Derudover er udstillingen aktuel i forbindelse med at LBL Landforeningen for bøsser og lesbiske omsider har besluttet at skiftet navn til LGBT Danmark og dermed inkludere transpersoner og biseksuelle i deres organisation. Grupper som mange har svært ved at definere, selv indenfor det homoseksuelle miljø, da der er tale om personer, som på forskellige måder bevæger sig væk fra de faste kønsopfattelser.

Warehouse9 er som queer kunstgalleri den perfekte ramme for denne type arrangement, da det netop er ideen med stedet at skabe kunstneriske og (køns)politiske udtryk vedrørende krop og identitet.

The Portrait Project er et samarbejde mellem Warehouse 9 og J. Jackie Baier støttet af Kunststyrelsens Billedkunstcenter under deres artist-in residence-ordning i Danmark kaldet DIVA (Danish International Visiting Artists Exchange Programme).

ÅBNINGSTIDER:
13.00-18.00 (MANDAG LUKKET)

FERNISERING:
11. December 19.00

INVITATION

ARTIST TALK
15. December 20.00

INVITATION

MERE INFORMATION:
warehouse9.dk

Kim Wilde by J. Jackie Baier @ Warehouse9 2009

Skriv et svar