SOMMERPRAKTIK PÅ MØN


KUNSTHAL 44 MØEN søger to praktikanter der studerer Kunsthistorie, Visuel Kultur, Moderne Kultur eller Kulturformidling i Århus eller Københavns Universitet i perioden eller en del af perioden 15.5. – 10.9 2022

Vi kan tilbyde en sommer – uden for alfarvej – i et internationalt kunstmiljø, som en del af det daglige arbejde i kunsthallen. Fra midt i maj installerer den brasilianske kunstner Vivian Caccuri  på 44Møen og i juni kommer Miki Yui  og instalerer et værk i Center for Klangkunst. Årets program åbner 4.6.

Praktikpladserne indebære:
Afvikling af arrangementer, samt workshops i udstillingen og arrangementer om udstillingerne på lørdage. 1. PR nationalt og lokalt: skrive pressemeddelelser og andet presse relevant materiale, finde de gode historier og formidle dem – Opdatering af hjemmeside – Opdatering af sociale medier – Opsætning af online nyhedsbreve – Produktion af pressemeddelelser, nyheder og artikler 2. Planlægning og formidling af udstillingerne til børn og unge:Kunsthal 44 Møen i dialog med børn og unge. Evt. lave en sommerkunstskole for børn og facilitere Skoletjeneste for de store elever på Møn skole. 

Vi kan tilbyde:— et værelse
— arbejdstid: onsdag til søndag i 30 timer
— cykelafstand til stranden
— at være en del af installation af udstillinger
— møde med kunstnere, kunststuderende og kuratorer

Sommerens program: Kunsthal 44Møen viser “Mosquito Revenge” af den brasilianske kunstner Vivian Caccuri i hovedbygningen – kurateret af Julia Rodrigues. “Atem” af den japanske lydkunstner Miki Yui i Center for Klangkunst, kurateret af Ursula Block og “headstones undead engines” af Birk Horst i PS44 – projektrum for ung kunst. 

Kunstforeningen 44Møen driver udstillingsstedet Kunsthal 44Møen i Askeby på Møn med formand Bjørn Nørgaard og den tyske kurator René Block, som kunstnerisk leder, i spidsen. Møn har i mange år været centrum for internationalt agerende kunstnere og andre med rodfæste i Fluxus-bevægelsen. På denne baggrund valgte Henning Christiansen, Bjørn Nørgaard og René Block at stadfæste deres mangeårige samarbejde ved at stifte Foreningen 44 Møen i 2007 og åbne Kunsthal 44 Møen i 2008.

For yderligere information og årets program: www.44moen.dk  Samt skriv til e-mail: info@null44moen.dk Mobil: 2883 2483. Send gerne din ansøgning med det samme, da vi holder samtaler løbende i Kbh. eller via ZOOM – i håb om at finde de rigtige hurtigst muligt. Deadline 15.3. Ansøgning (max 1 side) og CV (max 1 side)

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_0692-1024x397.jpg
Foto: Interns på 44Møen 2020: Aja Faurschou, Mynte Nilsson, Eva Örk Árnadóttir Hafstein, Rosa Zangenberg

Skriv et svar