Studenternes Galleri inviterer til fernisering!

Studenternes Galleri: ”Otte Formater”,Vinterudstilling 2009/2010

Torsdag d. 26. november slår vi endnu engang dørene op for en udstilling i Studenternes Galleri. Et udstillingsrum upåvirket af gældende trends og konventioner.

Galleriet har til huse i stueetagen på Det Humanistiske Fakultetsbibliotek, hvor man elleve uger frem vil kunne opleve kunst fra en anderledes vinkel. Kunstnerne bag de udstillede værker er alle universitetsstuderende, der over en bred vifte af genrer og udtryk sammen udgør Vinterudstillingen.

Studenternes Galleri giver en spændende mulighed for at undersøge den evige dialektik/samspillet mellem kunsten og institutionen. Her bliver biblioteksbrugeren gallerigæst og omvendt. De gængse og forudfattede forventninger til og om kunsten i rammen udfordres.

Med universitetet i ryggen og en ikke-kommerciel politik åbnes en mulighed for en mere demokratisk og ucensureret proces end hos andre kunstinstitutioner og virksomheder.
Galleriet er således et bidrag til kunstscenen, hvor universitetsstuderende får mulighed for med deres værker at tage del i debatten.

Studenternes Galleri er et samarbejde mellem Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, KUBIS-HUM og tre kunsthistoriestuderende: Andreas Mandrup, Ida Oline Frandsen og Laura Albeck.

Fernisering torsdag d. 26. november kl. 17:00-18:30

Musik, dadler, vin og efterfest i Roland Bar.

Quidquid latine dictum sit altum viditur,

Andreas Mandrup, Ida Oline Frandsen og Laura Albeck samt Institut for Kunst og Kulturvidenskab og KUBIS

www.studenternesgalleri.dk

Skriv et svar