tSoC søger pratikant

Kunstgruppen tSoC (the Syndicate of Creatures) søger en praktikant, til at hjælpe med kunst og udstilling projekterne Office of Emergency og Voices of Pythia.

I løbet af foråret kommer vi til at bruge hjælp til mange forskellige administrative-, kommunikations- og praktiske opgaver.

OoE er en aktivistisk kunstprojekt, et kontor på Vesterbrogade 101 som også er en hub for andre initiativer, der beskæftiger sig med de fremtidige klima- og biodiversitetskriser, degrowth, samt, reframing og radikal fællseskabs-omtænkning.

VoP er en ny udstillingsplatform for foregår på tre niveauer, performative taler i offentligt rum, udstilling i OoE og online udstilling på VoPplatfomen.

www.tsoc.zone, www.ooe.zone, www.voicesofpythia.zone

Arbejdet kunne være pressearbejde, performanceafvikling, installation, pasning af udstilling og OoE, ansøgnings arbejde, koordinering og div praktisk arbejde. Praktikforløbet bliver tilpasset dine kompetencer og præferencer, i forhold til hvilket arbejdsopgaver du får ansvar for.

Bag projekterne er billedkunstnere og kuratorer Signe Vad og Nanna Gro Henningsen, som begge har mange års erfaring inden for kunstnerisk praksis og det kunstnerstyrede. Vi arbejder meget inddragende, og undervejs  vejleder, rådgiver og uddelegerer, så hvis du kigger efter et praktikforløb med politisk grundlag og mulighed for at arbejde selvstændigt med tildelte under mulig vejledning, så skriv!

Skriv et svar