Få inspiration til dit første job med en karrierementor

Deltag i Kubulus´ mentorprogram med spændende pladser til HUM-studerende. Frist 20. november 2009

Vil du gerne have inspiration til dine karrieremuligheder efter endt studium? Så søg en mentor fra Kubulus’ karrierementorprogram.
Synes du at virksomheder som Kulturministeriet, Wonderful Copenhagen, Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, Folkekirkens Nødhjælp og Berlingske Tidende lyder spændende?
Det er blot er nogle af de mange virksomheder, du kan møde i alumneforeningens karrierementorprogram.

Som kandidatstuderende på HUM kan du få en karrierementor, så du står endnu stærkere ved dit møde med arbejdsmarkedet.
Du bliver matchet med en personlig mentor, der er ansat i en virksomhed eller branche, der er attraktiv for dig. Din karrierementor tager udgangspunkt i sine egne erfaringer på arbejdsmarkedet og kan bl.a. hjælpe dig med dine karriereovervejelser, med at sætte ord på dine kompetencer, skabe netværk og give dig ny inspiration til din jobsøgning.

Læs mere om mentorprogrammet, mentorvirksomhederne og se hvordan du søger på http://alumni.ku.dk/mentorprogram/

“Det har betydet meget for mig at høre om min mentors erfaringer. Jeg kan trække på min mentors idérigdom, og jeg ejer nu nogle eksempler fra en arbejdsplads, som hjælper mig i min egen jobsøgning.”
Anna, pædagogik, mentee i Nationalbanken

Få inspiration og gode råd til dine egne karriereovervejelser fra nogle af de nuværende mentorpar. Besøg vores interviewsite: http://alumni.ku.dk/mentorprogram09/

NB! Ansøgningsfrist: fredag 20. november kl. 14:00

Kubulus er Københavns Universitets alumneforening for studerende og færdige kandidater. Den giver dig mulighed for at bygge sociale og faglige netværk med andre alumner og at holde forbindelsen til universitetet efter dit studium. Kubulus bygger bro mellem studieliv og arbejdsliv og laver bl.a. karriereaktiviteter, der klæder dig på til mødet med arbejdsmarkedet. Du kan også gøre brug af foreningens online netværksydelser eller deltage i medlemsarrangementer, karrierebørser og mentorprogram. Medlemskab er gratis.

Skriv et svar