Studentermedarbejder søges til Den Hirschsprungske Samling

Den Hirschsprungske Samling søger pr. 1. april en studentermedarbejder. Du får arbejdsplads i et museum fyldt med hovedværker i det 19. århundredes danske kunst og i et hus med ambitioner og engagement.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne består af følgende: Booking af omvisninger for skoler og private grupper samt den daglige kontakt til museets ca. ti omvisere, varetagelse af besøg i museets righoldige arkiver, ekspedering af fotosager, besvarelse af diverse henvendelser, varetagelse af museets håndbibliotek, web-opdatering, pasning af museets hovedtelefon samt andre forefaldende opgaver.

Studentermedarbejderen indgår desuden i museets team af omvisere og deltager i museets eventprogram, herunder lejlighedsvis i museets månedlige Forskerkvarterer. Studentermedarbejderen deltager i kunstfaglige møder og bidrager i øvrigt til museets udstillings- og formidlingsarbejde.

Kvalifikationer

Du besidder følgende kvalifikationer:

– Studerende på kunsthistorie eller lignende fag

– Kendskab til og interesse for det 19. århundredes danske kunst

– Omvisererfaring og lyst til at formidle mundtligt for museets gæster

– Gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner på såvel dansk som engelsk

– Sans for systematik og detaljer

– Serviceorienteret i forhold til museets booking

– Stor selvstændighed, ansvarsbevidsthed, overblik og initiativ

– Gode samarbejdsevner og høj grad af fleksibilitet

– Kendskab til og flair for sociale medier samt webredigering og evt. brug af redigeringsprogrammer som Photoshop

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Såfremt du bliver tilbudt stillingen, skal du fremvise straffeattest.

Ansøgningsfrist: 16 marts.

Søg stillingen her

Samtaler forventes at blive afholdt 25. marts.

Den Hirschsprungske Samling ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Den Hirschsprungske Samling er et statsligt kunstmuseum, som rummer en fornem samling af dansk kunst fra det 19. århundrede. Museet er grundlagt af tobaksfabrikant Heinrich Hirschsprung og hustru Pauline Hirschsprung. Samlingen omfatter malerier, skulptur, tegninger og møbler samt rige kunsthistoriske arkiver og befinder sig i den fredede museumsbygning i Østre Anlæg. Læs mere om museet på www.hirschsprung.dk

Skriv et svar