meter søger praktikant til satellitudstilling

meter er et udstillingssted på Nørrebro. Siden 2017 har vi skabt kunstudstillinger og kulturarrangementer, som beskæftiger sig med aktuelle debatter om vores samfunds tilstand og fremtid. Desuden er vi et sted, der arbejder for lige repræsentation af kvindelige som mandlige kunstnere og for at give en stemme til minoriteterne indenfor dansk kunst. Praktikstillingen hos os opfordrer derfor til en interesse i samtidskunst, kultur og samfundsdebatter.

Vi søger en virksomhedspraktikant, der vil være med til at virkeliggøre vores kommende udstilling corpus delicti med kunstnerne Anne Dyhr og Luna Scales – en udstilling skabt i samarbejde med Kunstnernes Efterårsudstilling.

corpus delicti er en udstilling, der både udfordrer vores idé om normalitet. Gennem foto- og videoinstallationer viser de to kunstnere ærlige portrætter fra en hverdag med psykiske lidelser og fysisk handicap. Desuden er det et projekt, som sprænger rammerne for den gængse udstilling, fordi udstillingen breder sig over de tre udstillingssteder meter, OK Corral og LOKALE.

Som praktikant vil du få erfaring med kuratering, projektledelse og afvikling af events.

Ansøgningsfrist: 1. april

Starttidspunkt efter aftale.

Spørgsmål rettes til: louise@nullmeterspace.dk

Kort ansøgning og cv sendes til: info@nullmeterspace.dk

Hvis du vil vide mere kan du tjekke: http://www.meterspace.dk

Skriv et svar