Universitetspraktikant søges til kunst- og kulturbureau i foråret 2019

Creator Projects ambition er, at skabe nytænkende kunstprojekter i Danmark og udlandet. Vi arbejder internationalt med kunst som en ressource gennem tætte samarbejder med kunstnere, offentlige instanser, institutioner, virksomheder og private aktører. Vi søger én praktikant til Creator Projects og én praktikant til vores forlagsvirksomhed Roulette Russe. Vi kan tilbyde et 3-6 måneders praktikophold, hvor du vil få en grundig forståelse af arbejdet med samtidskunst i den danske og internationale kunstbranche samt praktisk erfaring med alle led af kunst- og kulturprojekter, lige fra indledende kuratorisk idé til afvikling.

Som praktikant på Creator Projects

Hos Creator Projects kommer dine arbejdsopgaver bl.a. til at omfatte projektassistance i forbindelse med udstillingsproduktion og udsmykningsopgaver. Herunder research, udvikling, koordinering og afvikling af kunstprojekter, formidling, presse og kommunikation, udarbejdelse af fondsansøgninger, opdatering af hjemmeside og sociale medier og ad hoc opgaver.

Som praktikant på Roulette Russe

Roulette Russe er Creator Projects’ kunstbogsforlag, hvor vores passion for kunst får lov at tage form som bøger af og om etablerede og yngre kunstnere fra både ind- og udland. Vi søger en praktikant, der har mod på at indgå i udgivelsesprocessen helt fra idébasis og fundraising til salg og formidling af den endelige bog. Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte: Research, udarbejdelse af fondsansøgninger, tilrettelæggelse og redaktionel hjælp til bogudgivelser – deltagelse på bogfestival og -messer, opdatering af hjemmeside og sociale medier, ad hoc opgaver, herunder forsendelsesopgaver og lagerstyring af bogudgivelser.

Interesseret?

Eftersom vi er en mindre virksomhed, kan vi garantere, at du får indblik i alle grene af Creator Projects’ arbejde, men retningen på praktikperioden aftaler vi sammen alt efter dine interesser og kompetencer. Vi forestiller os, at du kan arbejde 20-30 timer om ugen, men med mulighed for nedsat tid i perioder med undervisning eller opgaveskrivning.

Hvis Creator Projects lyder som noget for dig, så send en motiveret ansøgning med relevante dokumenter til camille@nullcreatorprojects.com. Skriv hvilken af de to praktikstillingerne du er interesseret i. Ansøgningdeadline er 17. Januar. Der er samtaler i ugen efter, og vi giver svar inden eftertilmeldings deadline på KU. For mere info om Creator Projects og Roulette Russe se vores hjemmeside: www.creatorprojects.com

Skriv et svar