Bliv kommunikationspraktikant på CPH:DOX

Vil du gerne blive en skarp kommunikatør, få kontakter i den nationale og internationale journalist- og mediebranche eller lære at kommunikere strategisk på sociale medier? Så er du muligvis vores næste praktikant i kommunikationsafdelingen på CPH:DOX!

Det vigtigste er ikke, at du er verdensmester i kommunikation (det skal du nok blive). Det vigtigste er, at du er villig til at lære, at du tør at springe ud i nye udfordringer og påtage dig ansvar (for det får du en masse af) og prøve kræfter med kommunikation for en af verdens største dokumentarfilmfestivaler. Til gengæld lover vi en social og dynamisk arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, plads til skøre ideer og en masse sociale arrangementer.

Du kommer til at blive en del af et dynamisk arbejdsmiljø og en afdeling på 10-14 kommunikatører, der alle er villige til at arbejde hårdt, fleksibelt, kreativt og vigtigst af alt: sammen.

Praktisk info:
Praktikpladsen kan være deltid eller fuldtid. Den optimale praktikperiode er: Deltid fra 1.12-31/12 (fri i juleferien) + fuldtid fra 3/1 til 15/4 (på den måde kan du få ECTS-point for praktikken, og samtidig have masser af tid til praktikrapporten bagefter). Med fuldtid menes 4 fleksible arbejdsdage om ugen (samt alle dage under festivalen). I kommunikationsafdelingen arbejder vi som udgangspunkt fra 9-17, men vi kan godt tilpasse praktikpladsen til dig.

Praktikperiode: Efter aftale, til og med festivalen i marts 2019.

Kommunikationsafdelingen søger praktikanter til:

Dansk presse: Er du en skarp skribent og kommunikatør, og kan du (lære at…) ringe til en journalist, uden at kløjes i ordene? Så er det nok dig, der kan blive en del af det danske presseteam! Her er dit primære ansvar at kontakte pressen personligt (så du får mange branchekontakter), men du skriver også nyhedsartikler og pressemeddelelser, laver interviews, stabler influencer-samarbejder på benene og ser en masse film!

International presse: Har du lyst til at få kontakter blandt den internationale journalistbranche, kender du noget til den internationale (film-)medieverden og kan du skrive flydende og hurtigt på engelsk? Så er du nok den næste praktikant i det internationale presseteam! Hos international presse arbejder du strategisk med at invitere journalister og influencere fra hele verden til festivalen, oversætter artikler til engelsk, udsender pressemeddelelser samt hoster journalisterne under festivalen.

Social media: Er du vild med Facebook og Instagram? Går du op i at poste relevant og lækkert indhold, har du stærk æstetisk sans (kan du måske endda også arbejde i et billedbehandlingsprogram?) – og kan du skrive korrekt på dansk og engelsk? Så er du nok vores nye SoMe-praktikant, der får ansvaret for at producere klart, kreativt og iøjenfaldende content til vores 60.000+ followers.

Ansøgning: Send en kort motiveret ansøgning samt CV til Mads Bacher på mads.ba@nullcphdox.dk inden 7. december 2018.

Har du spørgsmål til en praktikstilling indenfor dansk og international presse, er du velkommen til at kontakte Sofie Bjerregaard på tlf. 26278997 eller sofie@nullcphdox.dk. Har du spørgsmål til en praktikstilling indenfor sociale medier, kan du kontakte Mads Bacher på tlf. 3118 5226 eller mads.ba@nullcphdox.dk.

Vi afholder løbende samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar