Galleri Susanne Ottesen søger assistent

Galleri Susanne Ottesen søger kompetent, kunstinteresseret studentermedarbejder til assistentstilling.

Som assistent kommer du til at indgå i galleriets daglige arbejde og du får dermed et godt kendskab til samtidskunstscenen og dens mekanismer. Galleriets dagligdag rummer mangeartede opgaver, der spænder fra kunstfaglige til de mere praktiske. Arbejdet indebærer blandt andet kundepleje, opdatering af vores værk- og kundedatabase, kommunikative og SOME relaterede opgaver, forberedelser i forbindelse med nye udstillinger og fernisering samt generel håndtering af værker. Vi forventer stor fleksibilitet og åbenhed over for alle typer af opgaver. Stillingens indhold afhænger i sidste ende også af dine egne færdigheder, din erfaring og engagement.

Vi er en travl arbejdsplads med alsidige arbejdsopgaver, alt imens et højt serviceniveau skal opretholdes. Det forventes derfor at du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket – også nå der er mange bolde i luften. Udover at du godt må være en fornøjelse at omgås, så er erfaring med forskellige former for digital opgaveløsning en fordel så som opdatering af hjemmeside, arbejde i Photoshop og InDesign samt eventuelt fotografering. Desuden er det et stort plus, hvis du har en god indsigt i og forståelse for kunstscenen i dag.

Da det tager tid at komme ind i alle systemerne og blive fortrolig med det omgivende miljø, søger vi en studerende, der forventes at forblive i stillingen i minimum et par år.

– Arbejdstiden er ca. 16-20 timer ugentligt fordelt på to-tre dage i tidsrummet tirsdag til lørdag – og vi er selvfølgelig fleksible, så arbejdstiden kan justeres i forhold til dit eksaminer og ferie.

Vi tilbyder en lille energisk og social arbejdsplads, hvor godt humør, engagement og stabilitet er i fokus.

Ansøgning og CV sendes til galleri@nullsusanneottesen.dk med teksten ”Assistentansøgning 2018, dit navn” i emnefeltet.

Deadline for ansøgninger er mandag d. 24. september kl. 12.

 

Venlig hilsen

Galleri Susanne Ottesen

Forfatter: Galleri Susanne Ottesen

GALLERI SUSANNE OTTESEN Gothersgade 49 1123 Copenhagen K - Denmark Tel (+45) 33 15 52 44 Monday closed Tuesday - Friday 10-18 Saturday 11-16

Skriv et svar