PRAKTIKANT SØGES snarest, løn aftales.

PRAKTIKANT SØGES snarest, løn aftales.

Casa Christina, indretningsfirma, og La Famiglia Furniture, som er et nyopstartet møbel/design firma med showroom på Glentevej 47, 2400-DK.

La Famiglia Furniture er et high-end design firma hvor alle design er af højeste kvalitet og finish. Alle møbler er bygget på ordre i DK, IT eller LT. La Famiglia Furniture designer custome-made hand-made møbler til kunden, hvor kunden selv har mulighed for at komme med ønsker ifh mål, træsort og metal decor. Møblerne er designet til private, kontorer eller restaurant/hoteller.

se,

site: casachristina.dk
Instagram    casachristina
site   lafamigliafurniture.dk
Instagram  lafamigliafurniture

Jeg har brug for en researcher, multimedia, design og pr interesseret til hjælp med opbygning af denne nye virksomhed. Praktikanten ville skulle tage sig af social media ( Archiproduct, Instagram, Houzz og Linkedin ) , tage med på byggemøder i forbindelse med indretning og byggeri , lave research og have kontakt med producenter, produkter, fremtidige arbejdspartnere for LA FAMIGLIA FURNITURE og CASA CHRISTINA både i ind-og udland for arkitekter, stylister, showroom, stå for events i showroomet, mm altsammen i samarbejde med mig.

Kontakt 28875289 eller christina@nullcasachristina.dk

Mange hilsner

Christina

Skriv et svar