Teater Uden Vægge søger en dygtig kommunikatør til praktik

NewtonWebsmall

Teater Uden Vægge søger en dygtig og selvstændig kommunikationspraktikant, der kan være med til at udvikle og implementere en generel kommunikationsstrategi på både sociale og digitale platforme.

Arbejdsopgaver

  • Udvikle og implementere kommunikationsstrategi for Teater Uden Vægges tilstedeværelse på sociale medier
  • Udvikle og implementere kommunikationsstrategi på andre digitale platforme
  • Kontakt til relevante grupper i forbindelse med udvikling af vores publikumsnetværk
  • Direkte salg af vores aktuelle turnéforestillinger

Om dig

Vi forestiller os, at du er under uddannelse inden for kommunikation eller kulturformidling. Du kan arbejde selvstændigt, har masser af idéer og brænder for at formidle kunst og kultur. Erfaring med sociale medier og andre digitale platforme er en fordel, og du skal have mod og lyst til at skabe kontakt med mange mennesker. Derudover kan du overholde deadlines og bevare overblikket i en arbejdsdag med mange forskellige opgaver.

Om os

Teater Uden Vægge er et ungt professionelt projektteater i udvikling og vækst. Vi har siden 2010 skabt forestillinger for børn og unge. Med fokus på at møde vores publikum i øjenhøjde, skaber vi forestillinger, der rammer ind i de identitetskriser, der er aktuelle for vores tid. Vores mål er at skabe teater, der udnytter teaterrummet på nye måder, og derved hele tiden rykker ved publikums forventninger.

Vi kan tilbyde en praktikplads, hvor du vil få praktisk erfaring med at formidle kunst og kultur til børn og unge samt indsigt i teaterverdenen. Derudover vil du som praktikant i Teater Uden Vægge få mulighed for at få et stort ansvar og blandt andet være med til at forme vores kommunikationsstrategi. Du vil blive del af en arbejdsplads, hvor ”learning by doing” og kreativitet er drivende faktorer for vores arbejde og vil derfor også selv få stor mulighed for at organisere og præge dine arbejdsopgaver.

Teater Uden Vægge holder til på Esromgade 15, hvor vi har skabt et kreativt kontorfællesskab med flere forskellige faggrupper. Som praktikant vil du få plads her og blive en del af dette kontorfællesskab i din arbejdsperiode.

Praktikken er ulønnet og arbejdstiden er mellem 20 – 30 timer og fastlægges efter aftale. Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgningsfrist 26. august. Send en kortfattet ansøgning og CV til: henrik@nullteateruv.dk Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Maria Rejkjær på tlf. 42 43 21 86 eller mail: maria@nullteateruv.dk. Læs mere om Teater Uden Vægge på: http://teateruv.dk/

Skriv et svar