GERNES: FRA LOUISIANA TIL PALADS

En eftermiddag med fokus på Poul Gernes og på hans mest markante udsmykningsarbejder. Vi besøger den aktuelle Poul Gernes udstilling på Louisiana, og fortsætter med en 70’er bus til Herlev Hospital, for at ende busturen ved Palads Biografen i København.

Herlev hospital Foto: Torben Petersen
Herlev hospital Foto: Torben Petersen

Vi inviterer på en eftermiddag, der indledes med en introduktion til Poul Gernes værk, når museumsinspektør og kurator på Louisiana, Anders Kold, tager os med rundt i museets aktuelle Poul Gernes udstilling, “Poul Gernes. Jeg kan ikke alene – vil du være med?”. Her får vi en skildring af kunstneren Gernes, hans samtid, værdier og værk.

Med hovedet fyldt af Gernes, fortsætter vi turen med en original bus fra 70’erne mod Herlev Hospital. Her besøger vi Gernes’ hovedværk indenfor udsmykning sammen med museumsinspektør Lene Bøgh Rønberg fra KØS Museum for Kunst i det Offentlige Rum.

Endelig runder vi turen af med et kig på Palads Biografen i København. Netop Palads Biografen på et af byens travle hjørner står endnu i dag som et farverigt monument over muligheden for at lade så mange som muligt opleve kunsten helt uden forudsætninger – her er intet dørtrin, hverken fysisk eller mentalt, der først skal passeres. Kendetegnende for 70’erne, i virkeligheden.

Prisen inkluderer oplæg, 70’erbus fra Humlebæk til København, entré til Louisiana og kaffepause på Herlev Hospital.

OBS: Billetten til Golden Days arrangementet “Gernes: Fra Louisiana til Palads” giver adgang til Louisiana fra kl. 11 på dagen.

>> LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Praktisk information: 
Dato og tid: 17. september, 13:00-17:00

Skriv et svar