CINEMATEKET SØGER PRAKTIKANTER

Er du KANDIDATSTUDERENDE ved en videregående uddannelse? Er du VILD MED FILM? Og vil du gerne have PRAKTISK ERFARING MED FILMFORMIDLING?

Hér er muligheden for at arbejde med programlægning og markedsføring af et af verdens største filmprogrammer gennem et helt semester.

CINEMATEKET – Det Danske Filminstituts biografer – viser hver måned mere end 70 film: Premierer. Klassikere. Prisbelønnede film. Festival-perler. Kult og kitsch for kenderen og den nysgerrige. Dokumentarer i alle afskygninger. Desuden har vi løbende en stribe events og særarrangementer på plakaten.

Som praktikant vil du indgå i arbejdet med tilrettelægning og markedsføring af hele Cinematekets program. Du skal bl.a. være med til at:

– udarbejde pressemeddelelser og materiale til Cinematekets nyhedstjeneste
– redigere indhold til www.cinemateket.dk og Cinematekets trykte program
– synliggøre Cinemateket via sociale medier
være med til at opdyrke nye målgrupper

Vi lægger vægt på, at du:

– brænder for at arbejde med filmformidling
– arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt
– taler og skriver flydende dansk
– er god til at skrive kort og præcist til både tryk og web
– kan tænke skævt og se nye vinkler i en historie

Som praktikant får du en bred kontaktflade med Det Danske Filminstituts medarbejdere og brugere samt med pressen og filmbranchen. Dette kræver åbenhed og gode samarbejdsevner. Du skal have lyst til både rutineprægede opgaver og udviklingsopgaver. Under praktikopholdet vil vi løbende diskutere, hvilke opgaver du skal arbejde med, så opholdet bliver relevant for os og for dig med din uddannelsesbaggrund, erfaringer og ønsker.

Stillingen er ulønnet og løber fra 1. september 2016 og 4 mdr. frem. Praktikopholdet skal kunne meritoverføres som del af studieforløbet.

Læs mere om Cinemateket på www.cinemateket.dk. Få flere oplysninger hos presse- og programmedarbejder Morten Tang, mortent@nulldfi.dk.

Ansøgningsfrist 17. maj 2016 kl. 13.00 – til mortent@nulldfi.dk

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Det Danske Filminstitut har ca. 150 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland.

Skriv et svar