Huset-KBH har klargjort byhaven gennem lyd-installationer af unge studerende

Fredag d. 13 maj byder kulturhuset, Huset-KBH sommeren velkommen med nyt lyddesign, kolde øl og åbning af byhaven. Huset inviterer alle til at starte weekenden med behagelig og glad stemning, og give muligheden for at skifte dagens Spotify-playliste ud med kreativt lyddesign. Desuden vil de første 50 gæster få fredagens fyraftens gratis.

I tæt samarbejde med tre kunstnere, hvor to studerer på Sonic College og den tredje har færdiggjort Musikvidenskab, vil byhaven, omkranset af den kendte betonbygning, blive åbnet for den kommende sommersæson.

“Det er meget ensomt at være bassist i forhold til at lave lyddesign – lige pludselig er man tæt på at kunne skabe alt. Det er rigtig fascinerende”.
– fortæller Nikolaj Mollerup, der er én af lyddesignerne.

Ideen bag disse lyddesign er at etablere en kreativ og interessant atmosfære i Husets byhave. Derfor har Huset indhentet tre lyddesignere, der er ved at udvikle deres kompetencer og netværk indenfor disse områder, da udvikling er en central del af udstillingen.

Program:
15.00 – Kolde øl og hygge
15.45 – Velkomst af Jakob Kwederis
16.00 – Lyddesignerne vil præsentere deres værker
16.30 – Lyddesign bliver tændt!

Huset ser frem til at kunne præsentere de tre lyddesigns i et offentligt rum, da det er vigtigt at skabe en platform, hvor der er mulighed for udvikling for kommende kunstnere.

HVAD?
Et afslappende eftermiddagsevent, hvor lydkunst i vækstlaget samt en god start på weekenden er i fokus.

Gratis entre + gratis øl til de 50 første

HVOR?
Fredag d. 13 maj

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København K

KONTAKT
Nanna Fusager: nanna@nullhuset-kbh.dk
Frederikke S. S. Jacobsen: frederikke@nullhuset-kbh.dk

KUNSTNERE:
Nikolaj Mollerup (Sonic College)
Jens Leonhard Aagaard (Sonic College)
Anne Smaakjær

Skriv et svar