Vært for en aften med Kamilla Hega Holst og Stine Pilgaard

forfattersamtaler

Kærligheden er omdrejningspunktet for samtalen, når forfatterne Kamilla Hega Holst og Stine Pilgaard mødes til Vært for en aften på Møstings Hus torsdag den 28 april.

Kærlighed. I Kamilla Hega Holsts forfatterskab kan man sige, at det er afvigelsen, der er i centrum. Når noget undslipper, når noget er ude af kontrol. Det kan både være destruktivt og håbefuldt – at unddrage sig det normales kategoriseringer. Gælder det samme for kærligheden?

Forfatter Stine Pilgaard har inviteret Kamilla Hega Holst til en samtale om hendes nyeste roman, På træk, der er nomineret til DR Romanprisen 2016. I centrum står karaktererne og deres kærlighed. Hvordan bygges litteraturens relationer?

Arrangementet finder sted i Møstings Hus på Andebakkesti 5, 1. sal, torsdag den 28. april kl. 20.00 til 22.00. Billetter à 40 kr. kan købes på Frederiksberg Hovedbibliotek eller via BilletExpressen. Eventuelle overskydende billetter kan købes i døren til samme pris.

Link til begivenheden på facebook: https://www.facebook.com/events/174437812949606/

Vært for en aften – forfattersamtaler i Møstings Hus
En forfatter har inviteret en anden forfatter til en samtale om litteratur, det at skrive og alt det mellem bøgerne og livet. Måske kender de to forfattere hinanden, måske har de aldrig mødt hinanden før. Du er inviteret med indenfor i forfatternes verden.

Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Skriv et svar