OPEN CALL

TEATERØEN er vi i færd med at ekspandere. Vi konsoliderer os som en platform for produktion, optræden, workshops og udvekslen af ideer. Vi ønsker at blive katalysator for nye måder at udforske kunstens evner som kollektiv transformerende værktøj.

Et af vores mål er at sikre gode rammer for eksperimentel teater. Vi etablere derfor “Teater Tapas”. Til dette søger vi projektpartnere.

Du kan være et nyt navn eller en gruppe af unge kunstnere, som søger et sted at blive set. Eller du kan være mere etableret og erfaren på udkig efter et sted at prøve noget nyt i trygge rammer.

Hvad er “Teater Tapas”?

Det er en månedlig begivenhed bygget omkring det spanske madfænomen “tapas”. En smagsprøve på forskellige forestillinger og små retter mad.

For publikum er det en sjov måde at opleve nye værker og et trygt sted for professionelle at eksperimentere med korte stykker i en uformel afslappet atmosfære.

Hvordan virker det?

Publikum betaler en fast lav pris og kan opleve så mange forestillinger, de har lyst til. Alle stykker spilles simultant 6 gange i tidsrummet 16:00-20:00 i små lokaler nær baren.

Atmosfæren er uformel. Publikum kan bevæge sig ind og ud så længe der er plads på stole og puder. Drikkevarer må medbringes. Der vil blive serveret drikkevarer og en 15 retter tapasbuffet i baren.

Alle genrer og stilarter er velkomne. Kunstnerne vil have fuld kreativ frihed. Vores eneste krav er, at forestillingerne bygget op omkring og inspiret af aftenens tema.

Retningslinjer
  • Varighed 15min
  • Der skal være tale om et nyt selvstændigt værk
  • Uanset genre skal der foreligge et manuskript til hjælp for vores udvælgelse
  • Forestillingerne skal være velegnede til opsætning i små rum med 15 publikum tæt på
  • Get-in get-out samme dag
  • Kunstnerne medbringer selv nødvendige rekvisitter og teknik
  • Kunstnerne får mad,drikker og 1 stk vennebillet per aften
Hvornår?

Den sidste søndag i hver måned. Premiere 31. januar

Ansøgning

Ansøgning og yderligere information: Carlos Calvo carlos@nullteateroen.dk

Skriv et svar