Protreptik & fragilité

I efteråret inviterer TEATERØEN i samarbejde med Ole Fogh Kirkeby indenfor til en række protreptisk samtaler med markante kulturpersoner. 

Raketbyggeren Peter Madsen, juraprofessor Eva Smith og skuespillerne Ulla Henningsen og Morten Grunwald har allerede været gæster. Nu inviterer TEATERØEN endnu engang  en række markante kulturpersoner indenfor til protreptiske samtaler med filosoffen og ledelsesteoretikeren Ole Fogh Kirkeby.

Protreptik er en dialogorienteret filosofisk samtaleform, der har til hensigt at vende os mod vores grundholdninger og basale værdier. Samtaleformen blev praktiseret af Platon, Sokrates og Aristoteles og er videreudviklet af Ole Fogh Kirkeby.

I de kommende måneder vil Ole Fogh Kirkeby blandt andet samtale med designer Mads Nørgaard, stifter og kunstnerisk leder af Carte Blanche, Sarah Topsøe-Jensen, Kitte Wagner, der er direktør i KBH+ og tidligere direktør for Nørrebro Teater samt politisk leder af Alternativet Uffe Elbæk.

De protreptiske samtaler finder sted i TEATERØENs Café, William Wains Gade 11, Refshaleøen, hvor der traditionen tro serveres fragilité.

Arrangementerne er gratis, men tilmelding på info@nullteateroen.dk er nødvendig. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Se mere på www.teateroen.dk.

 

Skriv et svar