Kunsthal Charlottenborg søger en studentermedhjælper

Kunsthal Charlottenborg søger en studentermedhjælper til vores frontdesk og kunstboghandel.

Om dig:
Du er i begyndelsen af dine studier og læser enten Kunsthistorie eller Litteraturvidenskab. Har du særlig interesse for samtidskunst eller bredt kendskab til aktuel kunstlitteratur er det en fordel. Tidligere erfaring med opsætning af av-udstyr og PA-anlæg vil også betragtes som en god kvalitet. Ikke mindst er det vigtigt, at du er serviceminded og interesseret i at give vores besøgende en god oplevelse.

Kunsthal Charlottenborg betragter i øvrigt mangfoldighed som en ressource og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi tilbyder:

• Indsigt og erfaring i kunsthallens hverdag og særarrangementer (formidling, boghandel, billetsalg, kontakt med museets gæster, ferniseringer, events, pressebesøg m.m.)
• Erfaringer med administrative opgaver (besøgsstatistik, kasseopgørelser m.m.)
• Indblik i kunsthallens udstillinger med internationale samtidskunstnere.
• Mulighed for at blive del af et godt team.
• Ca. 7-15 timer ugentligt og fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Løn og ansættelsesvilkår?:
Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer (HK) i statens tjeneste samt OAO-S-fællesoverenskomst. Du vil i forbindelse med en eventuel ansættelse blive bedt om at fremvise straffeattest.

Spørgsmål: ?
Du er velkommen til at kontakte publikumschef Mia Flindt på +45 33 73 46 81, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Ansøgning:
Vi skal have modtaget din ansøgning og relevant dokumentation senest d.5 oktober 2015 kl. 12.00.? Mærk din ansøgning “Studentermedhjælper i Kunsthallen” og mail til mf@nullkunsthalcharlottenborg.dk. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d.12 oktober med henblik på jobstart hurtigst muligt, dog senest november 2015.

Læs mere om Kunsthal Charlottenborg på vores hjemmeside: www.kunsthalcharlottenborg.dk, www.facebook.com/Charlottenborg.Kunsthal

Skriv et svar